Слідкуйте за новинами

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України

Дата: 18.10.2012

Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо надання посадовим особам органів місцевого самоврядування права на оформлення спадщини)» розроблено з метою надання права особам органів місцевого самоврядування всіх необхідних прав, які потрібні для оформлення спадщини.

Реєстр. №

11216 від 17.09.2012 р.

Адреса для ознайомлення: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=44391
Назва проекту НПА: Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо надання посадовим особам органів місцевого самоврядування права на оформлення спадщини)
Суб’єкт ініціативи: Народний депутат України:Міщенко С.Г.
Короткий зміст (суть) проекту: Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо надання посадовим особам органів місцевого самоврядування права на оформлення спадщини)» розроблено з метою надання права особам органів місцевого самоврядування всіх необхідних прав, які потрібні для оформлення спадщини.
Характер НПА: Проект закону
Позитив:
Законопроектом пропонується надати посадовим особам органів місцевого самоврядування права на оформлення спадщини шляхом внесення змін та доповнень до Цивільного кодексу України та Закону України „ Про нотаріат”.
Негатив:
Висновки, пропозиції: Прийняття запропонованого законопроекту  сприятиме доступності сільському населенню оформлення спадщини, захисту прав і законних інтересів мешканців села, а також захисту найбільш незахищених верст населення.
Інша інформація щодо НПА (якщо є): Див. на сайті статтю „Щодо надання посадовим особам органів місцевого самоврядування права на оформлення спадщини“.

Поділитися