Слідкуйте за новинами

Представники регіональних коаліцій пройшли стажування у секретаріаті РПР

Дата: 15.12.2018

Представники регіональних коаліцій пройшли стажування у секретаріаті РПР

Нещодавно завершилося чергове стажування для представників регіональних коаліцій у секретаріаті Реанімаційного Пакету Реформ, під час якого стажери мали нагоду дізнатися більше про роботу найбільшої коаліції громадських організацій.

Стажери взяли участь в коротких тренінгах від працівників комунікаційного відділу секретаріату Реанімаційного Пакету Реформ. Під час цих тренінгів комунікаційники Інна Неродик та Артем Ситник, розповіли, як позиціонувати коаліцію в соціальних мережах, як працювати з різними аудиторіями та на що звертати увагу при роботі з журналістами.

Олена Прокопенко, керівниця міжнародного відділу, провела зустріч зі стажерами, на якій презентувала міжнародний відділ Реанімаційного Пакету Реформ. Олена розповіла про роботу з міжнародними партнерами, зокрема з посольствами, міжнародними організаціями, фондами та представниками міжнародних інституцій.

Стажери відвідали ГО-учасниці Реанімаційного Пакету Реформ, серед яких Центр демократії та верховенства права та Антикорупційний штаб. Представники організацій розповідали про свою роботу в рамках антикорупційних та культурних проектів, а також про взаємодію з органами центральної виконавчої влади.

На завершення, стажери разом з іншими представниками регіональних коаліцій відвідали нараду, на якій Іван Омелян, координатор регіонального напрямку, та Надія Мазур, комунікаційниця, презентували свої напрацювання щодо роботи регіонального напрямку Реанімаційного Пакету Реформ. Пізніше, учасники разом з Іваном та Надією обговорили подальшу співпрацю регіональних коаліцій та Реанімаційного Пакету Реформ.

Стажування проходило в рамках проекту «РПР та місцеві коаліції: синергія співпраці», що виконується Інститутом громадянського суспільства спільно з коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ – РПР в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.