Слідкуйте за новинами

Представники Рівненської та Богуславської коаліції пройшли стажування у РПР

Дата: 23.02.2019

Представники Рівненської та Богуславської коаліції пройшли стажування у РПР

17-22 лютого шість представників з Рівненської та Богуславської коаліції пройшли стажування у секретаріаті Реанімаційного Пакету Реформ. Під час стажування представники мали нагоду дізнатися більше про роботу Реанімаційного Пакету Реформ, ГО-учасниць коаліції та її партнерів.

Представники досвідчених коаліцій обговорювали з працівниками секретаріату Реанімаційного Пакету Реформ процеси, за допомогою яких налагоджено роботу секретаріату та досвід співпраці з ГО-учасницями коаліції Реанімаційного Пакету Реформ. Так, стажери провели зустрічі з керівниками комунікаційного та адвокаційного відділів.

Змістовна розмова пройшла з працівниками регіонального напрямку, з якими стажери обговорили подальшу співпрацю між коаліціями та Реанімаційним Пакетом Реформ. Під час розмови стажери розповіли про складнощі, що виникають у співпраці між коаліціями та успіхи, яких вдалось досягти завдяки співпраці з іншими коаліціями. Працівники регіонального напрямку завдяки цій розмові матимуть конкретні побажання щодо роботи з коаліціями, наприклад яким чином має здійснюватись менторська підтримка Реанімаційного Пакету Реформ, чи є перспективи розвитку галузевої роботи між коаліціями та якою може бути співпраця ГО-учасниць Реанімаційного Пакету Реформ з регіональними коаліціями.

Серед іншого учасники відвідали офіс Pact, Центру демократії та верховенства права, Transparency International Ukraine та Главком. На  зустрічах з працівниками цих організацій стажери обговорювали зміст їх роботи та перспективи розвитку галузей, з якими вони працюють.

Стажування проходило в рамках проекту «РПР та місцеві коаліції: синергія співпраці», що виконується Інститутом громадянського суспільства спільно з коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ – РПР в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.