Слідкуйте за новинами

АНОНС! 30 вересня у Києві – конференція «Громада для кожного»

Дата: 24.09.2019

АНОНС! 30 вересня у Києві – конференція «Громада для кожного»

30 вересня 2019 року Програма «U-LEAD з Європою» спільно з партнерами проведе у Києві конференцію «Громада для кожного».

Захід відбудеться за участі Міністра розвитку громад та територій Альони Бабак, Міністра освіти та науки Ганни Новосад, Міністра охорони здоров’я Зоряни Скалецької, заступниці голови Представництва ЄС в Україні Анніки Вайдеманн, а також низки міжнародних партнерів України, численних неурядових та громадських організацій.

Конференція сфокусується на обговоренні напрацювань 7 проєктів, реалізованих за підтримки Програми у більш ніж 100 ОТГ по всій Україні. Зокрема, дискусія охопить питання побудови професійної мережі місцевих управлінців та створення середовища, комфортного для кожного.

На заході презентують результати реалізованих практик та рекомендації у сфері освіти, медицини, соціальних послуг, співпраці між сільськими та міськими територіями, розвитку ОТГ із різноманітним етнічним складом населенням.

Спільно з Програмою «U-LEAD з Європою» організаторами конференції виступили Спілка Українських Підприємців, Партнерство «Кожній дитині», Інститут громадянського суспільства, Європейський центр з питань меншин (Німеччина) та Асоціація добровільних пожежних команд Республіки Польща, Про.Світ та Київська Школа Економіки.

Пряма трансляція паралельних сесій заходу відбуватиметься на порталі «Децентралізація».

Місце проведення заходу: Київ, НСК «Олімпійський».

Початок заходу: 9:00

Попередня програма конференції – за посиланням