Слідкуйте за новинами

Хмельницьк, Дунаєвці – робочі зустрічі

Дата: 22.12.2015

Хмельницьк, Дунаєвці – робочі зустрічі

Сьогодні в рамках проекту “Підтримка розвитку об’єднаних територіальних громад у Хмельницькій області” відбулися дві зустрічі-наради з головами та бухгалтерами ОТГ Хмельницького, Волочиського та Городоцького району в Хмельницькому. Та з головами Дунаєвецького, Новоушицького, Кам’янець-Подільського районів у Дунаєвцях.

Робота стосувалась формуванню бюджетів ОТГ на 2016 рік та творення проектів розвитку для отримання фінансування від ДФРР та міжнародної технічної допомоги.

“Відчутно зовсім інший рівень розмов, ніж це було навіть 3-4 місяці тому”, – зазначив Анатолій Ткачук.

Всі переконались, дорога лише вперед. Висока зацікавленість, абсолютно практичні питання. Особливо предметна та колоритна розмова була в Дунаївцях! Молодці голови. Незважаючи на вірусні напади ми таки приїхали і зробили те, що обіцяли. Зняли деякі страхи, дали нові імпульси на майбутнє.

Захід пройшов в рамках впровадження проекту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у Хмельницькій області», що реалізується Інститутом громадянського суспільства за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO), Офісу Ради Європи, Шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні», фонду «Відродження» та проекту ЄС «Підтримка регіонального розвитку в Україні».