Слідкуйте за новинами

Розпочалися роботи з будівництва прозорого офісу та торгово-тренінгового центру

Дата: 03.04.2019

Розпочалися роботи з будівництва прозорого офісу та торгово-тренінгового центру

Розпочалися роботи з будівництва прозорого офісу та торгово-тренінгового центру. Будівництво проходить за сучасним проектом. Наразі підрядник виконав такі роботи: облаштування будівельного майданчику, встановлення огорожі, розпочато земляні роботи.

Проект «Будівництво прозорого офісу з блокованими приміщеннями торгово-тренінгового центру за адресою: вул Звягельська, 7Б, м. Баранівка, Баранівський район, Житомирська область» передбачає розміщення в центрі міста поряд з автостанцією, на одній земельній ділянці, два приміщення з декількома цільовими призначеннями.

В приміщенні Прозорого офісу заплановано розмістити Центр надання адміністративних послуг та відповідні структурні підрозділи пенсійного фонду, центру зайнятості, управління праці та соціального захисту, управління містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності, реєстраційну службу тощо, тобто всі заклади, які надають адміністративні та соціальні послуги.

В приміщенні торгово-тренінгового центру на першому поверсі буде розташований ринок для місцевих виробників (на який виділені кошти ЄС в рамках проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської ОТГ»), а на другому поверсі заплановано розмістити Комунальну установу «Агенція місцевого органічного бізнесу -“АМОР”» на основі якої будуть здійснювати свою діяльність Бізнес інкубатор та Центр інформаційно-консультативної підтримки підприємництва «Business 4U» (на який планується залучити кошти ДФРР).

«Ми плануємо, що центр стане своєрідним осередок, де підприємці, жителі громади та її гості зможуть отримати вичерпний список якісних та доступних послуг, а також відвідувати навчальні тренінги та отримувати освіту в сфері підприємницької діяльності», – зазначила керівниця проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» Оксана Загорська.

Згідно підписаної угоди впродовж двох років, не пізніше 31 грудня 2020 року, об’єкт буде здано в експлуатацію.