Слідкуйте за новинами

Дарувати подарунки – це так приємно! А подарунки дітям – це ще краще.

Дата: 02.11.2020

Дарувати подарунки – це так приємно! А подарунки дітям – це ще краще.

Щоб діти мали щось із теплиці вдома, Олена Шкорбот, адміністраторка тепличного коворкінгу, до канікул подарувала всім охочим учням Полянківської ЗОШ I – III ступенів квіти вирощені у теплиці.

«Діти у шкільну теплицю прибігають залюбки. Вони готують ґрунт для висадки насіння, розсади, вчаться пікірувати рослини, правильно їх поливати, проводять різні дослідження. Але ще діти хочуть показати та подарувати батькам рослини, які вони виростили. Тому у мене виникла ідея подарувати дітям квіти», – розповідає пані Олена.

Рослини були різні – хтось хотів кімнатні, а хтось вуличні. З кімнатних дітям подобаються різні види кактусів, а з вуличних припали до душі портулак різних кольорів.

Вдома діти пересадили квіти із стаканчиків у горщики.

Також багато тепличних квітів стоять на підвіконнях в різних класах школи.

Всі учні Полянківської школи знають для чого потрібно вирощувати квіти та доглядати за ними, бо вони прикрашають житло, тішать нас, звеселяють, очищають повітря, а деякі навіть лікують.

Сучасна теплиця закуплена за кошти Європейського Союзу в рамках проєкту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської ОТГ», який реалізується Баранівською міською радою, Інститутом Громадянського Суспільства та ПП «Галекс-Агро».