Слідкуйте за новинами

Діяльність гончарного коворкінгу за лютий 2023р.

Дата: 08.03.2023

Діяльність гончарного коворкінгу за лютий 2023р.

Гончарний коворкінг – один з найкреативніших просторів, створених за підтримки ГО «Інститут Громадянського Суспільства» у партнерстві з Пирятинською міською радою за підтримки Європейського Союзу у межах проєкту «Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання».

Лютий видався багатим на активності. Зокрема було проведено низку уроків для учнів 5 та 6 класів Пирятинського ліцею № 2, а також філії Пирятинського ліцею. Діти вчилися працювати з глиною, дізнавалися про специфіку гончарного мистецтва та створювали вироби власноруч.

Адміністраторка майстерні Плієва Марина запустила пробну співпрацю з ФОП “Пономаренко Event”. Можливо, вже скоро ми побачимо нові спільні проєкти.

Вироби гончарного коворкінгу були представлені на благодійному ярмарку з нагоди дня Святого Валентина. Керівниця майстерні Плієва Марина презентувала глиняні валентинки з метою поширення інформації про діяльність коворкінгу. Усі кошти, вилучені з продажу виробів, були передені на потреби ЗСУ.

На базі гончарної майстерні також проводяться планові гурткові заняття. Учні вдосконалювали навички роботи з устаткуванням, а також виготовляли тематичні сувеніри до Дня Закоханих.

Щотижня пані Марина також проводить майстер-класи. Відвідувачі мають змогу освоїти особливості роботи з глиною, виготовити власні оригінальні вироби, та просто гарно провести час. Відбуваються майстер-класи для педагогічних працівників, що застосовують здобуті навички на практиці у школах.

Підписуйтеся на Instagram-сторінку гончарного коворкінгу: https://bit.ly/3Zr3iiv

Слідкуйте за оновленнями на наших офіційних сторінках!