Слідкуйте за новинами

Презентація результатів моніторингу сайтів обласних рад.

Дата: 29.10.2009

28 жовтня 2009 року у м. Києві (приміщення національної агенції УКРІНФОРМ, вул. Б Хмельницького 8/16) відбулася презентація результатів моніторингу сайтів обласних рад, який було проведено Інститутом громадянського суспільства у рамках проекту «Інституційна підтримка організації 2008-2010 рр. за сприяння фонду Чарльза Стюарта Мотта» (загальна тема «Інформаційна відкритість Інтернет представництв органів місцевого самоврядування».

У прес-конференції прийняли участь працівники Інституту та представники ЗМІ. У ході цього заходу було представлено слайд-презентацію, яка дала змогу ознайомити учасників із: основними проблемами у сфері інформування громадськості  обласними радами в мережі Інтернет; розробленою Інститутом громадянського суспільства методологією дослідження та кількісними показниками, які були отримані в результаті моніторингу. Було проведено обговорення результатів дослідження між представниками ЗМІ та виконавцями дослідження.

Також представників ЗМІ було ознайомлено з методологією та отриманими результатами реалізовуваного проекту «Територіальна реформа: від моделювання до реалізації», який здійснюється за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Усіх учасників було забезпечено роздатковими матеріалами, до складу яких увійшло видання Інституту громадянського суспільства «Звіт за результатами проведеного моніторингу офіційних представництв обласних рад в мережі Інтернет (інформаційна відкритість Інтернет представництв обласних рад)» (обсяг 44 с.).

Корчинський Сергій, інформаційний менеджер проекту «Інституційна підтримка організації 2008-2010 ррза сприяння фонду Чарльза Стюарта Мота»

Врублевський Олександр, керівник проекту «Територіальна реформа: від моделювання до реалізації»