Слідкуйте за новинами

Влада Баранівської ОТГ другий рік поспіль замовляє квіти для клумб громади у тепличному коворкінгу. Відео

Дата: 07.07.2020

Влада Баранівської ОТГ другий рік поспіль замовляє квіти для клумб громади у тепличному коворкінгу. Відео

Поєднати благоустрій, допомогу громаді, розвиток підприємства та освіту. Влада Баранівської ОТГ другий рік поспіль замовляє квіти для клумб громади у тепличному коворкінгу Баранівського міжшкільного ресусного центру.

Його облаштували за кошти Європейського Союзу в рамках проєкту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ».

Цьогоріч для потреб громади у теплиці висадили близько 4 тисяч саджанців. Це, зокрема, петунії, агератуми, любелії, чорнобривці, майорці, гвоздики, алісуми, сальвії, вербени. Є серед них і екзотичні рослини, як от мезембріатемум – сукулент, якому для росту потрібен лише пісок, камінь і сонце.

«Нам дуже зручно, бо це близько. Нам вигідно приїхати і не забирати великими партіями квіти, тому що дуже складно висаджувати великі партії. А так ми під’їхали близенько, вибрали свіжі квіти, гарні, швиденько їх висадили», – розповідає Людмила Савич, головна спеціалістка з ЖКГ Баранівської міської ради.

Таке замовлення – можливість для влади краще планувати благоустрій громади та розвивати комунальне підприємство.

Придбати рослини у теплиці Баранівського МРЦ можуть усі жителі, установи та підприємства громади. Також свої садівничі навички тут можуть розвивати діти та дорослі.

Сюжет підготовлений командою Шкільного телебачення Баранівської ОТГ, діяльність якого підтримується Проєктом «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ», що реалізується Баранівською міською радою, Інститутом Громадянського Суспільства та ПП «Галекс-Агро» за фінансової підтримки Європейського Союзу.