Слідкуйте за новинами

Заключна конференція Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні»

Дата: 07.12.2016

Заключна конференція Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні»

8 грудня 2016 року програма ЄС, покликана допомогти Україні розробити та впровадити ефективну політику регіонального розвитку, презентує результати своєї роботи у Києві. Протягом 2013-2016 рр. програма «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» зробила значний внесок у створення системи управління державною регіональною політикою та розвиток українських регіонів: на інституційному рівні – розроблено та ухвалено Державну стратегію регіонального розвитку до 2020 року та План заходів на 2015 – 2017 роки з реалізації цієї стратегії, а також Закон України «Про засади державної регіональної політики»; створено онлайн-платформу Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) для прозорого та неупередженого відбору проектів регіонального розвитку на конкурсній основі http://dfrr.minregion.gov.ua/; створено Всеукраїнську мережу фахівців регіонального та місцевого розвитку РЕГІОНЕТ та впроваджено понад 30 успішних проектів регіонального розвитку.

Заключна конференція програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» збере провідних експертів України та Європи у сфері регіонального та місцевого розвитку для обміну досвідом та обговорення найактуальніших питань розвитку регіонів України.

Онлайн-трансляція заходу можна переглянути за наступним посиланням: https://youtu.be/Z1LZOvDs4XE.

Щиро запрошуємо представників ЗМІ взяти участь:

ЩО? Заключна конференція та прес-конференція програми ЄС «Підтримка політика регіонального розвитку в Україні»

КОЛИ? 8 грудня 2016 року о 10:00 год. (реєстрація – о 09:30)

ДЕ? Готель “Hilton” (бульвар Тараса Шевченка, 30, Київ)

СПІКЕРИ:

пан Геннадій ЗУБКО, Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального   розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

пан Беренд ДЕ ГРООТ, керівник Програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні

пан Колін МЕДДОК, керівник групи експертів програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні»

пан Андреас ФОН ШУМАН, Директор програми ЄС «U-LEAD з Європою»

пан Анатолій ТКАЧУК, директор з питань науки та розвитку Інституту громадянського суспільства

Для акредитації ЗМІ та отримання додаткової інформації просимо контактувати з: пані Оленою Паліводою, медіа-координатором Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», за тел. tel.: +380 44 27 92 559, +38 050 846-71-05 або email: palivoda[a]gmail.com.

Довідкова інформація:

Програма ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» розпочала свою діяльність у січні 2013 року та завершить її у лютому 2017 року. Програма фінансується Європейським Союзом та впроваджується консорціумом, до складу якого входять GIZ, GFA та Асоціація агенцій регіонального розвитку України (ААРРУ). Реалізація програми спрямована на розробку та впровадження ефективної політики регіонального розвитку.

Більше інформації про програму: www.facebook/surdp.project.


Джерело:
Програма ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні»