Слідкуйте за новинами

Баранівська міська рада затвердила Дорожню карту на 2020 рік

Дата: 13.02.2020

Баранівська міська рада затвердила Дорожню карту на 2020 рік

12 лютого 2020 року Баранівська міська рада затвердила Дорожню карту на 2020 рік, яка визначає пріоритетні завдання розвитку громади у всіх сферах. Дорожня карта є тактичним документом, який деталізує і організовує виконання цілей Стратегії розвитку протягом наступних 12 місяців. Презентувала проект Дорожньої карти-2020 директор Агенції місцевого органічного розвитку Наталя Свінціцька.

Цікаво, що під час обговорення депутати звернули увагу на проблему неякісного або відсутнього Інтернет-зв’язку в поселеннях громади. Справді, доступ до Інтернету вже став необхідною умовою для роботи як учнів, так і вчителів, сімейних лікарів та ін. Завдання щодо проведення дослідження якості покриття та технічної можливості вирішення проблеми включене до Дорожньої карти-2020.

Така управлінська інновація запроваджується в громаді у рамках проекту ЄС за координації Інституту Громадянського Суспільства.

Маркіян Дацишин, координатор компоненту проекту наголошує: «Ключова відмінність Дорожньої карти від традиційного формату Плану заходів у тому, що по кожному завданню визначені не лише термін і виконавець, але й Індикатор успішності виконання такого завдання. Наприклад, для завдання «розробка Інвестиційного паспорту громади та інвентаризація вільних земельних ділянок» індикатором є «залучення 15 млн.дол. США інвестицій». А ще – щокварталу Комітет з управління виконанням Стратегії обговорює стан виконання ДК. Таким чином працівники місцевої влади бодай чотири рази на рік відриваються від «поточки» і задумуються над завданнями Стратегії розвитку ОТГ»

Дорожня карта-2020 Баранівської ОТГ from CSIUKRAINE

Проєкт «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» впроваджується Баранівською міською радою, Інститутом Громадянського Суспільства та ПП «Галекс-Агро» за фінансової підтримки Європейського Союзу.