Діяльність фудпроцесового коворкінгу у лютому 2023 році
Дата: 16.03.2023

У фудпроцесингових коворкінгах ніколи не буває сумно. Щодня тут готується, печеться, смажиться та вариться!
Наприклад у коворкінгу на базі кафе «Shamrock» у Березовій Рудці впродовж лютого керівники з учнями тестували рецептури приготування нових креативних страв. Зокрема удосконалювали рецепт фірмового багету та виготовлення мініпіци з учнями 11 класу. Для десятикласників був проведений майстер-клас з приготування мініпіци, а також діти розробляли рецепт фруктової піци й удосконалювали техніку її приготування. Також керівники тестували рецептуру виготовлення славнозвісного яблучного пирога з учнями 10 класів.
Важливою подією став благодійний ярмарок “З вірою в Україну” на підтриму ЗСУ. Керівники коворкінгу разом з учнями готували свої фірмові страви, аби представити їх на ярмарку та зібрати гроші для потреб наших військових.
Підписуйтеся на сторінки Shamrock!
Inst: https://bit.ly/3ldCeEm
У кулінарному коворкінгу теж щодня ведеться активна робота! Зокрема проводяться планові майстер-класи з виготовлення кондитерських виробів. Саме в лютому тематика занять була такою:
- приготування торту «Мілка» та його декорування;
- приготування торту «Персиковий рай» та його декорування;
- виготовлення десерту «Ялинові шишки».
Також майстрині коворкінгу проводять уроки для школярів, де діти мають змогу навчитися базовим кулінарним навичкам. Цього місяця учні пізнавали техніки:
- приготування шоколадних та ванільних бісквітів;
- приготування шоколадних цукерок та кейк-попсів;
- приготування вареників на пару з картоплею та вишнями;
- приготування вареників на пару з капустою та сиром.
Різноманітність занять у кулінарному коворкінгу дуже широка, тому крім уроків та майстер-класів тут проводяться ще й планові гурткові заняття. У лютому учні навчалися:
- приготуванню дерунів;
- приготуванню солодкого десерту «Картопля»;
- приготуванню імбирного печива.
Крім цього майстрині провели майстер-клас для учнів Сасинівської філії Пирятинського ліцею № 6.
Підписуйтеся на сторінки кулінарного коворкінгу:
Instagram: https://bit.ly/3ZZCPs6
Слідкуйте за нашими офіційними сторінками!
Нагадуємо, що коворкінги створені за підтримки ГО «Інститут Громадянського Суспільства» у партнерстві з Пирятинською міською радою за підтримки Європейського Союзу у межах проєкту «Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання».