Слідкуйте за новинами

Про результати виконання Дорожньої карти-2020 Баранівської ОТГ станом на 1 серпня

Дата: 03.08.2020

Про результати виконання Дорожньої карти-2020 Баранівської ОТГ станом на 1 серпня

31 липня 2020 року на засіданні Комітету з управління впровадженням Стратегії розвитку Баранівської ОТГ обговорили виклики, які виникли для розвитку громади у результаті карантину, та які мали б бути відображені у змінах до Дорожньої карти-2020.

Зокрема йшлося про таке:

  1. організація якісних дистанційних занять у школах (повноцінні онлайн уроки, а не надсилання номерів завдань у вайбер-групи), яка вимагає як допомоги вчителям, так і покращення якості інтернет-зв’язку у приміщеннях шкіл;
  2. залучення туристів до локацій на території громади у контексті, з одного боку, карантинних обмежень на відвідування музейних та інших закладів, а з іншого – зростання чисельності внутрішніх туристів
  3. взаємодія первинної ланки меддопомоги з ЦРЛ та Управлінням соціального захисту, підтримка літніх людей та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах;
  4. дистанційне надання адміністративних послуг;
  5. підтримка мікро- і малих підприємців, напр. через надання консультацій для доступу до пільгових державних програм;
  6. домінування в інформаційному просторі ОТГ соціальних мереж.

Загалом станом на 1 серпня ц.р. наступив термін виконання 81 завдання з ДК-2020 (або 63% усіх завдань ДК-20), з яких повністю виконано лише 18%, частково – ще 20%.

Найбільше завдань з терміном до 1 серпня ц.р. мали команда проєкту ЄС (18), Комунальна Установа – АМОР (10), Відділ культури , сім’ї, молоді та спорту Баранівської міської ради (9), відділ освіти (8), МРЦ Мрії в дії (7), відділ благоустрою (6). Всього на цих 6 виконавців припало 72% усіх завдань ДК-2020.

Виконавська дисципліна за час карантину, на жаль, не покращилася – з-поміж 18 виконавців, за завданнями яких наступив термін до 1.08, лише у половини є хоча б одне повністю виконане завдання.

Про результати виконання Дорожньої карти-2020 Баранівської ОТГ станом на 1 серпня from CSIUKRAINE

Моніторинговий звіт про виконання Плану МЕР і Стратегії розвитку Баранівської ОТГ за підсумками 2019 року тут: https://bit.ly/3fJH8RW.

Дорожня карта – 2020 є тут: http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua/…/2020-02-12dorKarta2…

Проєкт ЄС «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ» реалізується Баранівською міською радою, Інститут Громадянського Суспільства/Civil Society Institute та ПП Galeks-Agro за фінансової підтримки Європейського Союзу.