Слідкуйте за новинами

Звіт швейного коворкінгу за лютий 2023 року.

Дата: 13.03.2023

Звіт швейного коворкінгу за лютий 2023 року.

У швейній майстерні в лютому продовжується освоєння сучасного обладнання та вивчення різноманітних технік роботи з одягом та тканиною.

Зокрема майстрині артшвейного коворкінгу провели низку планових уроків, де учні мали змогу ознайомитися та здобути практичні навички з таких тем:

  • Основи дизайну. Етапи та стадії проектування. Профорієнтація. На цьому занятті діти аналізували і встановлювали відмінності між виробничим та навчальним проєктом. Також вивчали кваліфікаційні характеристики: дизайнера, менеджера персоналу, інженера-технолога, техніка-кресляра, макетника.

  • Основи дизайну “Комп”ютерна інженерія”. Це урок-знайомство з складовими термопресу: як його програмувати та підключати інші термоінтерфейси. Також учні розглянули принтер прямого друку, друкували на тканині та на сублімаційному папері. Визначали вид фарби, необхідний для таких процесів. Розширювали свої знання у галузі кольоропередачі, розглядали колірні моделі RGB та CMIK та їх застосування.

Також у коворкінгу проводяться майстер-класи, які можуть відвідувати всі охочі. Цього разу учасники під керівництвом кваліфікованих майстринь освоювали техніку розкрою швейних виробів, а разом із тим розкладки та економного використання тканин.

Крім цього, відбулася низка майстер-класів із пошиття прапорів, на яких відвідувачі вивчали особливості обробки атласних тканин.

Підписуйтеся на Instagram-сторінку артшвейного коворкінгу, там багато корисного! https://bit.ly/3WokNgK

 

Слідкуйте за нашими офіційними сторінками!

 

Нагадуємо, що коворкінги створені за підтримки ГО «Інститут Громадянського Суспільства» у партнерстві з Пирятинською міською радою за підтримки Європейського Союзу у межах проєкту «Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання».